De optometrist

beeld-0

De optometriste Judith Haring is al ruim 20 jaar werkzaam als contactlensspecialiste en sinds 1999 als HBO- Optometriste werkzaam in het Contactlenscentrum-WFG. De eerste jaren heeft zij onder de paraplu van de oogartsen gewerkt. Na enkele jaren heeft zij de praktijk van de oogartsen overgenomen om die als zelfstandige voort te zetten.

Ons geheim zit in een persoonlijke benadering, een nauwe samenwerking met de oogartsen van het Westfries Gasthuis in het bijzonder met de hoornvliesspecialistes Dr Rijneveld, Dr.Wolff en Dr Sortomme. U krijgt een onafhankelijk aanpasadvies door een proffessioneel HBO- gediplomeerde optometrist, wat is afgestemd op uw dagelijkse leefomstandigheden en wensen.

Leveranciers komen regelmatig met nieuwe producten bij het Contactlenscentrum-WFG om ze daar te laten testen. Zo krijgt de optometriste al heel vroeg kennis van nieuwe ontwikkelingen op contactlensgebied, waardoor zij kan werken met de nieuwste producten.

Een HBO- opgeleide Optometrist houdt zich bezig met het opmeten van de ogen en het screenen van de ogen op “pluis” en “niet pluis”. Als HBO- optometrist ben je in staat om een oogaandoening of ziekte te constateren en te diagnostiseren. Zo nodig kan direct worden doorverwezen naar een oogarts of andere specialist, voor medische behandeling en/of begeleiding. Zo kunnen wij screenen op hoge oogdruk, glaucoom, diabetes, macula degeneratie, keratoconus en andere hoornvliesaandoeningen. e behandeling en/of begeleiding.

Nieuwsgierig geworden?