Contactlenscentrum WFG

beeld-5Het aanmeten en controleren van contactlenzen blijft specialistenwerk. Wil je lenzen dragen op lange termijn, dan is een gedegen onderzoek en regelmatige controle van de ogen en contactlenzen een “must”. Hiermee voorkom je dat je ogen sneller achteruitgaan en zorg je dat je lenzen tussentijds aangepast kunnen worden op een nieuwe situatie. Veel mensen werken tegenwoordig langdurig met een computer, waardoor snel droge ogen kunnen ontstaan. Met een uitgebreid onderzoek naar jouw oog-conditie en persoonlijke omstandigheden, kan een goed advies gegeven worden .

Het Contactlenscentrum-WFG heeft de nieuwste apparatuur tot haar beschikking en omdat er niet merkgebonden wordt gewerkt, kan er zo een gevarieerd en op maat gemaakt topproduct geleverd worden om het dragen van jouw lenzen tot een succes te maken.

Er is een zeer nauwe samenwerking met de oogartsen, wat een goede en uitgebreide oogzorg waarborgt. Niet alleen worden de lenzen aangemeten en gecontroleerd, maar er is tevens de mogelijkheid voor een uitgebreide optometrische screening van de ogen. Als blijkt dat er verder onderzoek of behandeling nodig is door de oogarts kan dat in de meeste gevallen, vanwege de nauwe samenwerking, direct of op korte termijn plaatsvinden.

Het Contactlenscentrum-WFG is gevestigd aan de Maelsonstraat nummer 26 in het pand Maelsonstaete, vlak bij het Westfries Gasthuis in Hoorn (NH). Er is een gemakkelijke bereikbaarheid met trein, fiets of auto. U kunt parkeren voor de deur of op het Transferium of bij Albert Heijn. Met de auto kunt u het makkelijkst aanrijden via de Provinciale weg en dan de nieuwe afslag richting Transferium nemen.

Nieuwsgierig geworden?