Hoe comfortabel zitten uw lenzen?

In Nederland dragen zo’n 2 miljoen mensen contactlenzen waarvan  het grootste deel maandlenzen draagt.Veel van deze dragers ervaren gedurende de maand dat hun lenzen in de loop van de dag minder comfortabel aanvoelen.
Zij veronderstellen dat dit nu eenmaal hoort bij het dragen van contactlenzen, ze druppelen kunsttranen bij of doen de lenzen eerder uit. In zekere zin zijn deze dragers onbewust ontevreden.Hoe-comfortabel-zit-uw-lens contactlenscentrum wfg Hoorn Nh

Er bestaan vele mythes over het dragen van contactlenzen, deze zijn veelal onjuist. Als een contactlens aan het einde van de dag of gedurende de maand minder comfortabel aanvoelt, dan kan een contactlens van een ander materiaal of verandering van vloeistof bij de lens veel verbetering opleveren. Een advies op maat na uitgebreide screening kan groot verschil bieden in tevredenheid over je lenzen.

Nieuwe materialen zoals van de Ultra, Acuvue Vita en Biofnity Energise zijn bij droge ogen en pc- gebruik een uitkomst. Herken je het bovenstaande betreffende droge ogen en wil je kennis maken met deze nieuwe technologie  of wil je advies op maat,  neem dan contact op voor een proefset of afspraak.

Tijdens de afspraak screenen we het oog en kunnen we een advies op maat geven wat afgestemd is op jouw oog-conditie en dagelijkse omstandigheden.